Werken bij de gemeente Nieuwkoop

Werken bij de gemeente Nieuwkoop

Werken bij de gemeente Nieuwkoop

Werken bij Nieuwkoop betekent werken midden in de maatschappij. Maatschappelijk leveren onze collega’s een belangrijke bijdrage en werken we allemaal aan hetzelfde gemeenschappelijk doel; Faciliteren, beheren en creëren van een veilige en stabiele woon-, werk- en leefomgeving. Iedereen telt bij ons mee.

Je gaat werken in een organisatie waarbij co-creatie, vertrouwen en vrijheid bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling. De lijnen in onze organisatie zijn kort. Onze gemeente biedt een hands-on werkomgeving in combinatie met de mogelijkheid tot het direct invloed hebben op de besluitvorming rondom de woon, werk en leefomgeving van gemeente Nieuwkoop.

 

Nieuwsgierig en geïnteresseerd om namens de gemeente ergens vóór te werken in plaats van áán iets werken? Voor een goed beeld over onze organisatie, lees onze medewerkersverhalen, vacatures en bekijk de video’s. Vragen? Neem contact op met team P&O via mailboxpo@nieuwkoop.nl

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct 

Nieuwkoop als werkgever 

Wat betekent werken bij de gemeente voor jou?

Bij de gemeente Nieuwkoop werken we vanuit een bedoeling. Samen werken aan een gemeenschappelijk doel, want samen weet je méér en krijg je méér voor elkaar. Hoe we dat prachtige blauw groene hart laten kloppen? Bekijk de video.

Medewerkers aan het woord