Sinds september 2021 opende sporthal De Vaart haar deuren in het nieuwe IKC De Vaart in Ter Aar. De sporthal is in zijn geheel te huren of voor de helft, waarbij de zaal in tweeën gedeeld kan worden met behulp van een scheidingswand. De oppervlakte van de hele zaal is 44 bij 24 meter. De zaal is zowel te huren op vaste dagdelen voor een heel seizoen, als voor een losse dag of uur. Naast de sporthal bevindt zich horeca, waar u wat kunt eten en drinken en een goed zicht hebt op de activiteiten in de sporthal.

Het beheer van de sporthal en de horeca

Het beheer van het IKC, de sporthal en de horeca is in handen van Poels Horeca en Facilitaire dienstverlening. Heeft u vragen over het huren van de sporthal of één van de andere ruimten in het IKC? Neem dan contact op met beheerder Erik Poelwijk via beheerder@devaart-teraar.nl.

Voor vragen over het reserveren van eten en drinken in het IKC neemt u contact op met info@poelshoreca.nl of neem een kijkje op de website www.poelshoreca.nl.

Reserveren van de sporthal en andere ruimten

Het reserveren van de sporthal en andere ruimten in het IKC kan via het volgende onlinereserveringssysteem.

Reserveren van de sporthal

Naast de sporthal is het ook mogelijk om los andere ruimten in het IKC te huren. Er is een theaterzaal (optioneel met stoelen, tafels en geluidsinstallatie), een vergaderruimte en spreekruimte te huur, bijvoorbeeld voor een algemene ledenvergadering of bestuursvergadering. In het reserveringsysteem vindt u meer informatie over kenmerken van de ruimtes, faciliteiten en tarieven.

Heeft u gevonden wat u zocht?