Vanaf 31 januari is een deel van de Langeraarseweg in Langeraar afgesloten voor werkzaamheden door HT Infra aan de rijbaan. 

Waar: Langeraarseweg ter hoogte van nummer 3 t/m 9.
Wanneer: Maandag 31 januari tot en met vrijdag 18 februari.
Reserveweek: Vrijdag 18 februari tot en met vrijdag 25 februari.

Wat merkt u hiervan?  

Tijdens de werkzaamheden is de Langeraarseweg afgesloten ter hoogte van nummer 3 t/m 9 voor al het doorgaand verkeer, behalve fietsers (afstappen) en voetgangers. Al het overige verkeer wordt omgeleid. In verband met de winterperiode is er een reserveweek. Als de werkzaamheden door omstandigheden uitlopen of later starten is de Langeraarseweg ook in de reserveweek afgesloten. Als dit nodig is dan laten we dit weten via de BouwApp en borden langs de weg.   

Kijk voor meer informatie over de buurtbus bij Arriva of Buurtbus Langeraar. De winkeliers en andere bedrijven in Langeraar blijven bereikbaar en ontvangen u graag! 

Wat gaat er gebeuren?  

Op de Langeraarseweg wordt nieuwe bestrating aangebracht tussen nummer 3 en 9, inclusief de kruising naar Landerij. Ook wordt er een oversteekplaats voor fietsers en een 30 km overgangszone in de weg gemaakt. Ter hoogte van de kruising Langeraarseweg en Landerij komt een ‘punaise’ (een cirkelvormige verkeersdrempel midden op de kruising).   

Volg het project via de BouwApp         

Via de BouwApp leest u de laatste stand van zaken, kunt u het project volgen en vragen stellen:  

  • Download de BouwApp gratis in de Playstore van Google of Appstore van Apple.   

  • Zoek het project op: Vivero Langeraar.

  • Voeg het project toe aan uw favorieten. Vanaf nu krijgt u een melding als we een update plaatsen.