Wilt u alcohol schenken in uw club- verenigingsgebouw of buurthuis? Dan heeft u hiervoor een vergunning nodig. Deze vergunning vraagt u schriftelijk aan.

Wijzigingen

Heeft u al een alcoholvergunning, maar wijzigt de inrichting van het pand of zijn er wijzigingen met betrekking tot de leidinggevenden, dan geeft u deze wijziging(en) door. U kunt hiervoor onderstaande formulieren gebruiken.

Diploma’s alcoholvergunning

Op een alcoholvergunning staan personen vermeld die in het bezit zijn van een diploma sociale hygiëne. Diploma’s worden tegenwoordig geregistreerd in het Register Sociale Hygiëne (hierna: Register). Begin 2017 is de lijst met diploma’s die kunnen worden opgenomen in het Register aangepast. Veel oude diploma’s zijn vervallen. U kunt op https://www.svh.nl/Registers(externe link) controleren of u in het register staat. Staat u niet in het register, dan moet u opnieuw examen doen.

Kosten

Voor de behandeling van een aanvraag betaalt u kosten. Kijkt u hiervoor in de legesverordening(externe link)

Verenigingsloket

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met het verenigingsloket. Dit kan via telefoonnummer 14 0172 of via de mail verenigingsloket@nieuwkoop.nl

Heeft u gevonden wat u zocht?