In het gemeentehuis in Alphen aan den Rijn is iedere woensdag tussen 9.30 en 11.30 uur een Werkcafé. Het Werkcafé is voor mensen die geen werk hebben, maar wel graag aan de slag willen; starters die het lastig vinden de juiste baan te vinden en mensen die hun baan dreigen te verliezen of op zoek zijn naar baan die beter past.   

In gesprek over loopbaan 

Bent u op zoek naar een (andere) baan, maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Iedereen uit onze gemeente is welkom in het Werkcafé. Een laagdrempelige manier om in gesprek te gaan over uw loopbaan. Een loopbaanadviseur denkt met u mee over kansen en bijvoorbeeld opleidingsmogelijkheden. U krijgt hulp met een competentietest, sollicitatietraining, loopbaangesprekken of opleidingen.  

Vrije inloop 

U kunt iedere woensdag – zonder afspraak – tussen 9.30 en 11.30 uur binnenlopen in het Alphense gemeentehuis voor een kosteloos en vrijblijvend gesprek. Meer informatie staat op www.werkcafehollandrijnland.nl.  

Het Werkcafé is een initiatief van het Regionaal Mobiliteitsteam, het leerwerkloket en het Werkgeverservicepunt van Holland Rijnland.