'Uit liefde voor het leven' Cliché he! Maar stiekem houd ik wel van clichés als je ergens van binnen toch het gevoel hebt dat ze eigenlijk waar zijn. Zo wil ik graag met jullie mijn liefde voor het leven delen, op de dag waarop jullie de liefde van je leven vieren.

Je ontmoet zo ontzettend veel mensen in het leven. Tot je op een punt komt waar je iemand ontmoet, iemand die op zoveel vlakken overeenkomt en je aanvult waar je het nodig hebt, die niet wilt dat je verandert, maar je accepteert zoals je bent met alle leuke gekke eigenschappen erbij (toch nog een cliché'tje erbij). Iemand die er is als het even niet zo leuk is, want ja ook dat hoort bij het leven, maar bovenal iemand die het leven iedere dag een beetje mooier maakt. Iemand waarvan je denkt: met jou is het leven een feest.

Zie jij het ook zo? Dan zijn wij een match! Zonder zweverig te klinken zie ik het leven als een heel groot feest, waarin alle mooie dingen gevierd moeten worden. De liefde is belangrijk voor iedereen, dus waarom deze niet vieren? Kleine liefdesfeesten tot grote jubilea, overal ben ik voor in. Het leven is namelijk kort, dus waarom zouden we er niet het allermooiste van maken.

Is de liefde tussen partners dan het enige dan telt? Zéker niet! Daarom zal ik niet alleen naar jullie luisteren, prikkelende vragen stellen en opgaan in jullie liefdesverhaal, maar zal ik ook kijken naar de mensen die jullie om jullie heen hebben verzameld. Een andere vorm van liefde!