De trouwdag is de dag waarop jullie je liefde voor elkaar bevestigen en ten overstaan van wie het maar wil horen hardop uitspreken dat jullie samen verder willen gaan. Jullie zijn het stralend middelpunt van die gebeurtenis, ‘the stars of the show’!

Als trouwambtenaar zet ik jullie graag in het zonnetje en laat jullie stralen in jullie eigen verhaal. Tijdens het kennismakingsgesprek leren wij elkaar kennen, zodat ik weet wie jullie zijn, hoe jullie liefde voor elkaar begon en waarom jullie elkaar je liefde willen verklaren, en misschien ook wel wat jullie typische en grappige eigenaardigheden zijn. Op basis daarvan schrijf ik een ‘warme’ en persoonlijke toespraak waarin jullie jezelf herkennen en waarvan de aanwezige gasten bevestigend zullen knikken.

Ik ben freelancefotograaf, journalist en PR-adviseur. Daardoor kom ik op de mooiste plekken en schrijf over de meest bijzondere onderwerpen. Ik weet dus uit ervaring hoe een mooie en onvergetelijke gebeurtenis als jullie trouwdag eruit moet zien. Want… deze dag draait alles om jullie!