Waarover kunt u mij benaderen?

  • GGZ

Wie ben ik? 

Mijn naam is Rob Holter, ik ben geboren in Amsterdam en heb ruim 40 jaar in Alphen aan den Rijn gewoond. Samen met mijn vrouw woon ik vanaf mei 2018 in Langeraar. Wij zijn hier komen wonen voor het mooie uitzicht op de landerijen vanaf de nieuwbouwwijk Vivero.

Mijn hele werkzame leven ben ik actief geweest in het sociale domein. Lang geleden gestart bij de uitvoering van de WW en de arbeidsongeschiktheid verzekeringen destijds. Daarna ruim 20 jaar gewerkt bij de gemeente Alphen aan den Rijn in diverse functies, maar wel altijd binnen het sociaal domein. Op mijn 46e heb ik de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven als adviseur en interim manager, dit bleek later de basis te zijn voor een eigen bedrijf in het sociaal domein. Mijn compagnon heeft het advies en detacheringbedrijf voortgezet zodat ik m.i.v. januari 2022 mij met andere zaken bezig kan houden dan alleen werken. Ik zie dat als een nieuwe fase na een carrière waarin ik veel facetten van het sociaal domein heb mogen leren kennen en altijd met heel veel plezier heb gewerkt.

Waarom ben ik lid van de Adviesraad Sociaal Domein?

Ondanks dat er een nieuwe fase is aangebroken, heb ik gemerkt dat de passie voor het domein is gebleven. Volgens mij zit dat in het DNA van sommige mensen en ik denk dat ik tot die groep behoor. Dan is het een kleine stap om daar waar het kan iets te kunnen betekenen voor de inwoners van de gemeente Nieuwkoop.