Ik ben een opgewekt en vrolijk mens. Werkzaam als communicatieadviseur, maar regelmatig ook als taalcoach, dorpsomroeper of vrijwilliger bij een club. Mensen kennen mij ook als auteur van boekjes zoals "Het Blauwe Teiltje" en "Regie", want lezen en vooral schrijven doe ik graag. Als familiemens ben ik vader van zonen en hun partners én opa van kleinzonen en 1 kleindochter. Uiteraard ben ik ook echtgenoot en hebben we nog steeds lief.

Tja en als het om de liefde gaat, hebben jullie elkaar gevonden. Jullie besluiten om samen verder te gaan in een geregistreerd partnerschap of als getrouwd paar. Een verbintenis waarbij jullie een belofte uitspreken en daarvoor tekenen. Een belangrijke dag met een bijzondere invulling. Dat moet een bijzondere dag worden.

Om de ceremonie goed te regelen, wil ik vooraf graag met jullie in gesprek. Dan kan ik bij jullie thuis (of elders) vernemen wat jullie specifieke wensen zijn en hoop ik jullie wat beter te leren kennen om een passende toespraak te kunnen houden.