Niet beschikbaar t/m 31-12-2024

Trouwen is een mooie gebeurtenis. Met elkaar een verbintenis aangaan voor de rest van jullie leven. In voor- en in tegenspoed, in goede en in slechte tijden. Als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand mag ik bijdragen aan deze mooie gebeurtenis. Een eervolle taak die ik graag vervul.
Mijn naam is Patrick van der Vlugt, getrouwd, vader van 2 dochters en woonachtig in Langeraar. Werkzaam als financieel adviseur en secretaris en instructeur bij Drum- & Showband Dice Musica ’83.

Trouwen is een groot feest met de huwelijksceremonie als officieel gedeelte van de dag. Tijdens deze ceremonie vind ik het belangrijk om een persoonlijk verhaal over jullie te vertellen. Ik kom bij jullie thuis langs en in een kennismakingsgesprek bespreek ik jullie wensen. Graag luister ik naar jullie verhaal en vertaal dit naar een speech voor de huwelijksceremonie. Een speech waarin jullie de hoofdrol spelen, waarin jullie liefde voor elkaar wordt verteld. Het is een ceremonie met een officieel tintje, maar ook een ceremonie met een lach en een traan.