Meld kapotte openbare verlichting 

Een goede straatverlichting is belangrijk. Openbare verlichting binnen de bebouwde kom levert een bijdrage aan de verkeersveiligheid en het gevoel van sociale veiligheid. Buiten de bebouwde kom vindt u openbare verlichting vooral op bijzondere punten zoals bochten en kruispunten. Deze verlichting is er voor de oriëntatie.

Reparatie openbare verlichting

Ziet u binnen de gemeente straatverlichting die niet goed functioneert, meld dit dan aan ons(externe link). Met Van Vuuren, het bedrijf wat voor ons de openbare verlichting onderhoudt,  zitten wij iedere week om de tafel. 

Soms komt het voor dat een deel van een straat of wijk in zijn geheel uitvalt of blijft branden. In deze situaties is er sprake van een storing in de bekabeling van de openbare verlichting. Deze meldingen worden gemeld bij de verantwoordelijke kabelbeheerder Liander. Zij moeten er voor zorgen dat de locatie van de storing wordt getraceerd en wordt opgelost binnen tien werkdagen na melding van de storing.

Melding doorgeven

Houd bij het doorgeven van een melding de volgende gegevens bij de hand:

  • Straatnaam en plaatsnaam.
  • Lichtmastnummer (sticker op lichtmast).
  • Soort melding (zoals: lamp uit, armatuur los, een gedeelte brandt niet, aanrijding).
  • Persoonlijke gegevens zoals adres, telefoonnummer en e-mailadres voor het terugkoppelen van informatie.

Meldingen of storingen binnen de gemeente kunt u doorgeven via het nummer 14 0172 of via verbeterdebuurt.nl(externe link)

Provinciale wegen

Voor storingen aan lichtmasten langs Provinciale (N) wegen kunt u doorgeven via het nummer (070) 441 66 11 of via https://www.pzh.nl(externe link)     

Heeft u gevonden wat u zocht?