De key to succes bleef deze keer in Vrouwenakker en dat is heel terecht. Christa en Hans van Bloemsierkunst Snoek gaven de key to succes door aan Driekus van Rijn. Driekus is eigenaar van de Fietswinkel Van Rijn. Niet zomaar een Fietswinkel want de zaak heeft een historie van 139 jaar binnen de familie. Al die kennis heeft Driekus met zijn uitgebreide team omgezet naar een breed gesorteerde fietswinkel en uiterst professionele werkplaats. Door innovatief en slim voorraadbeheer beschikken ze over veel fietsen en onderdelen. Daarnaast staat service naar de klant op 1.

Zowel Christa als Driekus geven aan dat het persoonlijke contact met de klant, de service en hun actuele voorraden niet tegen ‘online’ op kunnen. Ze vervullen echt een regio functie. Dat is hun beider ‘key to succes’.  

Ondernemers spreken door het doorgeven van de key to succes waardering uit naar hun medeondernemer. Wethouder Antoinette Ingwersen reist de sleutel achterna op zoek naar mooie verhalen en inspirerende ondernemers.