Niet beschikbaar van 28 december 2023 tot 30 april 2024.

Wat fantastisch dat jullie gaan trouwen. Gefeliciteerd!

Er ligt een bijzondere dag in het verschiet waarop de liefde tussen jullie gevierd gaat worden. Een dag die jullie altijd bij zal blijven. Als trouwambtenaar voel ik mij vereerd dat ik hieraan een bijdrage mag leveren.

Elk bruidspaar is uniek en dat vraagt om een persoonlijke invulling van jullie huwelijksvoltrekking. Om de speech bij jullie te laten passen, gaan we kennismaken met elkaar tijdens een gesprek bij jullie thuis (of andere gewenste plek). Naast een gezellige kennismaking is er ook ruimte om jullie wensen te bespreken. Weten jullie nog niet precies hoe jullie het willen? Dan denk ik graag met jullie mee en bespreek de mogelijkheden. Mijn doel is om jullie een ceremonie te geven waarin jullie je herkennen en met een glimlach aan terugdenken. Persoonlijk en met humor waar dat kan.

En dan iets over mij. Als kind was ik al gek op lezen, schrijven en nieuwe mensen leren kennen. Na een studie en carrière in HR werk ik nu als Strategisch Marketeer. Ook schrijf ik graag online over mijn reisavonturen. Ik ben (meestal) gelukkig getrouwd en moeder van drie jonge kinderen. Samen met de hond wonen we in Alphen aan den Rijn.

Ik wens jullie in ieder geval veel plezier toe met alle voorbereidingen en wie weet tot snel!