Met een laag inkomen is een zorgverzekering een grote uitgave. Toch wilt u graag goed verzekerd zijn. De gemeente Nieuwkoop biedt samen met zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid een collectieve zorgverzekering aan voor inwoners met een laag inkomen. De gemeente betaalt mee aan de premie voor de aanvullende verzekering. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd. De zorgverzekeraar keurt de aanvraag goed ongeacht uw gezondheid. Uitgebreide informatie over deze verzekering leest u op www.gezondverzekerd.nl.

Overstappen

Wanneer u al bij Zorg en Zekerheid verzekerd bent, kunt u het hele jaar overstappen naar de collectieve zorgverzekering. Bent u ergens anders verzekerd? Dan kan overstappen steeds per 1 januari van het nieuwe jaar.

Wilt u meer weten over de collectieve zorgverzekering? Neem dan contact op met het Serviceplein Alphen aan den Rijn via telefoonnummer 14 0172 of stuur een e-mail naar gemeente@alphenaandenrijn.nl. Een medewerker van het Serviceplein helpt u verder. U kunt ook langskomen bij het Serviceplein in het gemeentehuis in Alphen aan den Rijn.

Adres:
Stadhuisplein 1
Alphen aan den Rijn

Openingstijden:
Maandag tussen 13:00 en 16:30 uur.
Dinsdag tot en met vrijdag tussen 09:00 tot 16:30 uur.

Heeft u gevonden wat u zocht?