Structurele activiteitensubsidie

Een structurele subsidie is een tegemoetkoming in de kosten voor verenigingen, stichtingen en organisaties voor activiteiten die worden georganiseerd op basis van een jaarprogramma. De structurele activiteitensubsidie kunt u jaarlijks aanvragen voor 1 oktober.

Online structurele subsidie aanvragen

Is het online aanvragen voor u lastig? Stuur dan een e-mail naar vereningsloket@nieuwkoop.nl. Zij kunnen u dan een papieren aanvraagformulier toesturen. 

Incidentele activiteitensubsidie

Een incidentele subsidie is een subsidie die eenmalig verstrekt wordt zoals een subsidie voor een eenmalig evenement of ongeplande activiteit. Daarnaast kunnen nieuwe vrijwilligersorganisaties bij de gemeente een tegemoetkoming aanvragen voor de kosten van de oprichtingsakte bij de notaris en de inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Bij jubilea van 25, 50, 75 en elke daarop volgende 25 jaren kunt u een subsidie van € 250,-- aanvragen. De incidentele activiteitensubsidie wordt verstrekt aan vrijwilligersorganisaties. U vraagt deze subsidie aan uiterlijk 13 weken voorafgaand aan het evenement of activiteit.

Online incidentele activiteitensubsidie aanvragen

Heeft u gevonden wat u zocht?