Structurele activiteitensubsidie

Een structurele subsidie is een tegemoetkoming in de kosten voor verenigingen, stichtingen en organisaties voor activiteiten die worden georganiseerd op basis van een jaarprogramma. De structurele activiteitensubsidie kunt u jaarlijks aanvragen voor 1 oktober.

Houd er rekening mee dat u na enkele minuten inactiviteit, vanwege de veiligheid, door DigiD wordt uitgelogd. Het is niet mogelijk om uw aanvraag tussentijds op te slaan. Wilt u vooraf weten welke gegevens en bijlagen er gevraagd worden? Bekijk dan de checklist die u onderaan deze pagina kunt vinden.

Online structurele subsidie aanvragen

Wij raden u aan om voor u de online aanvraag verzendt, een screenshot of foto van uw beeldscherm met de door u ingevulde tekst te maken. Mochten er problemen voorkomen met het verzenden van het formulier, blijft uw tekst bewaard.

Is het online aanvragen voor u lastig of ervaart u technische problemen met het aanvragen? Hieronder kunt u een aanvraagformulier downloaden, mail deze, na invullen, aan info@nieuwkoop.nl, dan wordt uw aanvraag in behandeling genomen.

Incidentele activiteitensubsidie

Een incidentele subsidie is een subsidie die eenmalig verstrekt wordt zoals een subsidie voor een eenmalig evenement of ongeplande activiteit. Daarnaast kunnen nieuwe vrijwilligersorganisaties bij de gemeente een tegemoetkoming aanvragen voor de kosten van de oprichtingsakte bij de notaris en de inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Bij jubilea van 25, 50, 75 en elke daarop volgende 25 jaren kunt u een subsidie van € 250,- aanvragen. De incidentele activiteitensubsidie verstrekken wij aan vrijwilligersorganisaties. U vraagt deze subsidie aan uiterlijk 13 weken voorafgaand aan het evenement of activiteit.

Online incidentele activiteitensubsidie aanvragen

Heeft u gevonden wat u zocht?