Werken bij de gemeente

Vacatures

Vacatures van de gemeente Nieuwkoop staan op Werken in het Westen.

Nieuwkoop Bouwt

We zijn op zoek naar enthousiaste collega’s die ons nieuwe team Woningbouw komen versterken. Dit team gaat aan de slag met verschillende, hoognodige woningbouwprojecten in onze gemeente. Spreekt één van onderstaande vacatures jou aan? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet via Werken in het Westen

• Projectondersteuner
  Een organisatorische duizendpoot die graag ontzorgt en alles soepel laat verlopen. 

• Procesmanager/ projectleider 
  De kartrekker die het resultaat goed voor ogen houdt, een verbinder is en vanaf de start  van het project tot en met de afronding de regie heeft. 

• Planjurist 
  De spin in het web bij ruimtelijke procedures. Je hebt een centrale en bepalende positie  in het team om de (woningbouw) projecten te helpen realiseren. 

Nieuwkoop ontwikkelt, ontwikkel jij mee?

Nieuwkoop vormt met haar weidse polders en vele water een oase, midden in de hectische Randstad. De gemeente telt ruim 28.000 inwoners, verdeeld over 13 dorpen met elk een eigen identiteit. De leefbaarheid en zelfstandigheid van deze dorpen is erg belangrijk. Met maatschappelijke en bouwkundige projecten zorgen wij ervoor dat mensen hier met plezier wonen, werken en recreëren. Nieuwkoop is altijd in beweging!

In Nieuwkoop staan inwoners en ondernemers centraal. We werken actief samen met dorpsraden, aan de hand van dorpsplannen die de inwoners zelf opstellen. We betrekken onze inwoners en ondernemers zoveel en zo vroeg mogelijk bij ontwikkelingen. Zo weten we wat er leeft, spelen we in op wensen en behoeften en leren we van de lokale kennis. In verschillende dorpen ontwikkelen we nieuwe, groene woonwijken. Ook bouwen we Integrale Kindcentra (onder andere basisonderwijs en opvang onder één dak) en zijn we bezig met adequate dienstverlening rondom de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning) en jeugdzorg.

Nieuwkoop als werkgever

Alle ambities en veranderingen vragen om enthousiaste en professionele medewerkers. Collega’s die zich herkennen in de termen ‘dichtbij, doelgericht en lef’. Je voelt je verbonden met Nieuwkoop, je kan zelfstandig werken en voelt je verantwoordelijk voor wat je doet. Ook stimuleer je anderen om samen je doel te behalen. Daarnaast durf je anders te denken en sta je open voor nieuwe ideeën. Spreekt dit je aan? Dan word jij misschien wel een van onze ruim 230 collega’s! Met uitdagende, zelfstandige functies, gunstige arbeidsvoorwaarden en goede opleidingsmogelijkheden, is de gemeente Nieuwkoop een uitstekende werkgever.

Top