Vivero Langeraar

In het landelijke dorp Langeraar ontwikkelen we de aantrekkelijke, nieuwe woonwijk ‘Vivero’.

Vivero (voorheen bekend als ‘Langeraar-Oost’) wordt ingericht met veel groen en water. Door het gebruik van water ontstaan kleinere deelgebieden, met elk een eigen uitstraling. In de ruim opgezette woonwijk komen maximaal 140 woningen. De wijk krijgt een gevarieerd aanbod van rijwoningen, twee-onder-een-kap- en vrijstaande woningen. Er is veel vrijheid om een droomwoning te realiseren op een kavel met keuze uit verschillende breedtes.

Het woongebied ontwikkelen we samen met twee particuliere initiatieven, namelijk Landgoed Langeraar en locatie ‘Langeraarseweg 12’. De particuliere initiatieven bieden hun eigen woonprogramma aan. De verschillende gebieden worden met elkaar verbonden door authentieke landwegen (zgn. kadewegen).

Meer informatie

Heeft u interesse in wonen in Vivero? Kijk dan op www.woneninnieuwkoop.nl/vivero voor meer informatie over dit project en de mogelijkheden. Het bestemmingsplan vindt u op ruimtelijkeplannen.nl Heeft u vragen over het plan, de procedure of iets anders? Neem dan gerust contact op met de gemeente via telefoonnummer 14 0172 of via vivero@nieuwkoop.nl.

Top