Vergadering Gemeenteraad 24-09-2015

Locatiegegevens vergadering
Plaats:Raadszaal Nieuwveen
Tijd:20:00

Nieuwe visie op winkels

Op donderdagavond 24 september 2015 is er een oriënterende bijeenkomst van de gemeenteraad over de visie op winkels. De bijeenkomst start om 20.00 uur in het gemeentehuis in Nieuwveen.

Het doel van de avond is enerzijds bewustwording van de veranderingen die op winkelgebied gaande zijn en anderzijds een eerste aanzet naar een visie op winkels in de gemeente Nieuwkoop.

Een spreker van Thuiswinkel.org en een marktonderzoeker van InRetail nemen raadsleden en andere belangstellenden mee in de huidige trends. Daarnaast gaat een beleidsmedewerker van de gemeente in op kansen en mogelijkheden binnen de gemeente Nieuwkoop. Verder is o.a. de ondernemersvereniging Het Actieve Groene Hart uitgenodigd. Deze kan, net als alle andere aanwezigen, reageren op de sprekers. Zo krijgen raadsleden een goed beeld van de ontwikkelingen in de detailhandel.

Wat is een oriënterende bijeenkomst?

‘Oriënterende bijeenkomst’ van de raad is een overkoepelende naam voor ronde tafelgesprekken, kernbezoeken, thema avonden en dergelijke. Al deze bijeenkomsten zijn bedoeld om met belanghebbenden informeel van gedachten te wisselen over bijvoorbeeld uitgangspunten van beleid of het maken van een goede analyse van een bepaald probleem.

Alle belangstellenden zijn van harte welkom

Wilt u zich a.u.b. wel vooraf aanmelden bij de griffie? Het is voor ons prettig om te weten hoeveel mensen er komen. U kunt dit doen via de mail (griffier@nieuwkoop.nl); vermeld daarbij uw naam en het aantal personen waarmee u komt. U kunt ook bellen via 0172-521308

Top