Verenigingsloket

Verenigingen spelen een belangrijke rol binnen de gemeente Nieuwkoop. De sport-, jeugd-, muziek- en andere verenigingen verbinden de inwoners van de vele dorpskernen die de gemeente telt. Om de vrijwilligers die dit verenigingsleven in stand houden te helpen, is de gemeente gestart met een Verenigingsloket.

Wilt u bijvoorbeeld voor uw vereniging een subsidie aanvragen of een evenement organiseren? Of heeft u een goed idee voor uw dorp? Neem dan contact op met het Verenigingsloket. Het Verenigingsloket is er voor al uw verenigingsvragen en meer. De medewerkers van het Verenigingsloket zorgen ervoor dat uw vraag bij de juiste persoon terecht komt en denken met u mee.

Het Verenigingsloket is dé toegang voor, onder andere, de volgende zaken:

Thema bijeenkomsten voor sportaanbieders in 2019: Nieuwkoop Beweegt

Het Verenigingsloket organiseert in 2019 thema bijeenkomsten voor alle sportaanbieders in de gemeente Nieuwkoop. De Kick Off vond plaats op 1 april en op 16 mei en 17 juni organiseerden wij thema bijeenkomsten. Verslagen van deze bijeenkomsten vindt u onder aan deze pagina. De volgende thema’s kwamen aan bod:

  • van jongs af aan vaardig in bewegen
  • vitale sportaanbieders
  • iedereen doet mee met sporten en bewegen
  • duurzame sportinfrastructuur

Lees meer over het doel van deze bijeenkomsten in het Nationaal Sportakkoord (zie bijlage onder aan deze pagina).

Contact

Wilt u informatie over één van bovenstaande onderwerpen? Of heeft u andere vragen die uw vereniging aangaan. Neem dan contact op met een medewerker van het Verenigingsloket.

Waar kan het verenigingsloket nog meer bij helpen?

De medewerkers van het Verenigingsloket willen graag hun dienstverlening verbeteren. Waar zou u het verenigingsloket voor willen inzetten? Zijn er onderwerpen waar uw vereniging ondersteuning van de gemeente bij nodig heeft? Laat het ons weten via verenigingsloket@nieuwkoop.nl

Top