Sporthal De Vlinder

Op dit moment werken we hard aan de voorbereidingen voor de bouw van het nieuwe IKC in Ter Aar. Onderdeel van dit complex is de nieuwe sporthal. We verwachten het IKC en de sporthal vanaf medio 2021 te gaan gebruiken. Tot die tijd blijft De Vlinder de sporthal voor de scholen en sportverenigingen van Ter Aar.

Het beheer van de sporthal en de horeca

Voor het beheer van De Vlinder heeft de gemeente gekozen voor Rijnvicus. Rijnvicus is het leerwerkbedrijf van en voor de gemeenten Alphen aan den Rijn, Kaag & Braassem en Nieuwkoop. Samen met opdrachtgevers creëert Rijnvicus passend werk voor haar medewerkers. Binnen het leerwerkbedrijf van Rijnvicus werken medewerkers voor wie de afstand naar een baan op de arbeidsmarkt (nog) te groot is. Daarnaast begeleidt Rijnvicus werkzoekenden naar een passende baan. Rijnvicus neemt zowel de schoonmaak als het beheer van de horeca op zich.

Openingstijden horeca

De horeca wordt sport ondersteunende horeca. Dit betekent dat sporters (en andere bezoekers) voor en na het sporten iets kunnen drinken en kunnen bijpraten. Er zal geen restaurant meer zijn in De Vlinder. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met zaterdag van 17.00 uur tot 24.00 uur. De groep sporters op zondag, maandag en overdag is zo klein dat we daar andere oplossingen voor hebben gevonden.

Reserveren van de sporthal

Voor het reserveren van de sporthal kunt u gebruik maken van onderstaand reserveringsysteem.

Reserveren van de sporthal >

Losse verhuur, buiten de vaste bezetting, is op dinsdag tot en met zaterdag mogelijk.

In de zomer is De Vlinder gesloten

De Vlinder is gesloten van 20 juli t/m 25 augustus 2019. We renoveren in die periode diverse vloerpotten in de sportvloer, zodat er de komende twee jaar veilig op gesport kan worden. Omdat de vloer op diverse punten moet drogen, is het niet mogelijk om in de zomerperiode gebruik te maken van de sporthal.

Toegang De Vlinder

Er is niet altijd iemand aanwezig in De Vlinder. Gebruikers die buiten de openingstijden van de horeca sporten, ontvangen van ons een tag (toegangspas). Daarmee hebben zij toegang tot de sportzaal en kleedkamers.

Vragen

Voor vragen over De Vlinder kunt u mailen naar devlinder@nieuwkoop.nl.

Top