Proclaimer

Nieuwkoop.nl is de officiële website van de gemeente Nieuwkoop. De pagina's verschijnen onder verantwoordelijkheid van het Nieuwkoopse gemeentebestuur.

De gemeente is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan die actueel en juist te houden en ervoor te zorgen dat de informatie gebruiksvriendelijk en toegankelijk is. Komt u toch iets tegen dat niet correct of verouderd is of heeft u voorstellen voor verbetering, stuur dan een reactie naar info@nieuwkoop.nl.

Het archief van nieuwkoop.nl kunt u raadplegen via het webarchief.

Toegankelijkheid

Gemeente Nieuwkoop streeft ernaar om de eigen online informatie en dienstverlening toegankelijk te maken, overeenkomstig het Tijdelijk besluit digitale toegankelijkheid overheid. Lees hier meer over op de pagina over toegankelijkheid.

Copyright

Al de materialen die getoond worden op deze website (waaronder teksten, foto’s, illustraties, lay-out, buttons etc etc) zijn © copyright van de gemeente Nieuwkoop.

Links naar websites van derden

Deze website kan links aangeven naar websites die door andere partijen worden geëxploiteerd. De gemeente Nieuwkoop is niet verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze internetsites en ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van een bezoek aan deze internetsites.

Organisatiegegevens Gemeente Nieuwkoop

Kamer van Koophandel nummer:  27364328

BTW nummer: NL 81 61 72 638 B01

Top