Wat drijft ons? (11-06-2019)

Dit item is verlopen op 30-06-2019.

De gemeente Nieuwkoop maakt de komende maanden met zoveel mogelijk inwoners, verenigingen en organisaties een visie op de toekomst. In deze visie staat straks beschreven hoe wij met elkaar denken over de omgeving waarin we wonen, werken en recreëren.

Wilt u ook met ons meedenken? Vul dan de online vragenlijst in voor 30 juni.

Dorpentocht

We zijn niet alleen online maar ook in de kernen. Misschien heeft u ons gezien of gesproken tijdens de Smedendagen of één de weekmarkten in de gemeente? We zijn de komende periode nog aanwezig bij de Thema-avond sport in de Kantine van SV Zevenhoven op 17 juni om 19.30 uur, de lancering van het stedenbouwkundig plan Buytewech-Noord bij Hoeve Rijlaarsdam op 24 juni 19.30 uur en de Algemene Ledenvergadering van dorpsraad De Koet in de Bun op 26 juni om 20.00 uur. Zien we u daar?

Kinderen schetsen de toekomst

Vorige week hebben we een werktekening uitgedeeld aan alle basisscholen binnen de gemeente. Kinderen uit groep 6, 7 en 8 worden zo gevraagd om hun ideeën voor de toekomst met ons te delen. De mooiste tekeningen hangen we op in het gemeentehuis en invullers maken kans op een gaaf uitje voor de hele klas!

Top