Vrijwilligers in beeld (15-08-2016)

Dit item is verlopen op 29-08-2016.

Dankzij de vele vrijwilligers in onze dorpen gebeuren er veel mooie dingen binnen gemeente Nieuwkoop. Wij willen deze positieve gebeurtenissen wat vaker voor het voetlicht brengen.

Deze week in beeld: de vrijwilligers van de nieuw opgezette RTV Lokaal Bokaal, die afgelopen weekend werd afgesloten met een finaledag met bijna alle voetbalverenigingen van gemeente Nieuwkoop.

Sportief-bestuurslid Remco Hendriks: “Met trainer Chris Snatersen en Jorg v.d. Laan van v.v. Sportief kwamen we op het idee dit evenement te organiseren. Het is een goede voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen en alle wedstrijden geven een extra lading voor spelers én toeschouwers. Om meer publiciteit aan het evenement te geven en vooral de continuïteit te waarborgen hebben wij al snel Adrie van Lith van RTV Lokaal erbij betrokken. Het is een geweldig evenement geworden!”

Wethouder Guus Elkhuizen vindt het fantastisch dat alle voetbalclubs op zo’n manier bij elkaar komen. “Naast sportieve strijd geeft het ook veel gezelligheid voor veel inwoners van de gemeente. Zo zie je maar dat je met veel vrijwilligers grootse dingen kan opzetten. Wij zijn een groot voorstander van dit soort samenwerking en daarom heeft de gemeente ook (financiële) steun aan de RTV Lokaal Bokaal gegeven.”

Dank aan de volgende vrijwilligers:

  • Organisatoren: Chris Snatersen, Remco Hendriks, Jorg v.d. Laan en Adrie van Lith
  • Scheids- en grensrechters: Bart v.d. Helder, Jesse den Barber, Jesse Verduijn, Martijn v.d. Bos, Hans Mank en Leroy Pen (op foto ontbreken Martin Hendriks, Ray Onderwater en Rob v.d. Steen
  • Alle contactpersonen van de verschillende voetbalverenigingen
  • Alle vrijwilligers bij v.v. Sportief

Top