Tulip Festival (12-04-2019)

Dit item is verlopen op 13-05-2019.

Op 12 april gaat voor de eerste keer het Tulip Festival van start in Nieuwkoop en omgeving. Dit festival duurt vijf weken waarbij bezoekers op vrijdag en zaterdag 'heel Holland in het klein’ kunnen ontdekken.

Het Tulip Festival is een samenwerking tussen een verschillende ondernemers en vrijwilligersorganisaties uit gemeente Nieuwkoop en Alphen aan de Rijn. Het doel van dit festival is om de recreatie en het toerisme in de omgeving te vergroten.  

Wat is er te doen? 
Je kunt tijdens het festival op het Poldermuseum bezoeken, de Reghthuystoren beklimmen, genieten van de natuurgebieden zoals de Nieuwkoopse plassen en de polder of luisteren naar het verhaal van de molenaar bij de Molenviergang. Door deze oer Hollandse locaties met elkaar te verbinden ontstaan er prachtige routes langs de koeien, molens, tulpen en ondernemers die graag hun (streek)producten aan u presenteren.  

Om uw bezoek aan dit festival voor eeuwig vast te leggen zijn er verschillende ‘fotospots’ gecreëerd. Je kunt op de foto op een koe tussen de tulpen, met een leuke pruik op in het historische centrum of poseer in reuzen klompen. 

Wilt u meer weten over de routes en de agenda van het festival? Kijk dan op www.ontdeknieuwkoop.nl/tulipfestival

Top