Onze gemeente Nieuwkoop in 2040... (21-05-2019)

Hoe zien dorpen, wegen, polders en plassen van de gemeente Nieuwkoop er in de toekomst uit? Lopen er nog koeien in de wei of staan daar inmiddels huizen of zonnepanelen? Zijn we in onze gemeente nog steeds zo gezond en kunt u in onze dorpen nog gezellig winkelen? 

In de komende maanden maken we een toekomstvisie. Dat doen we samen met zoveel mogelijk inwoners, verenigingen, ondernemers en organisaties! In deze visie staat straks beschreven hoe wij met elkaar denken over de omgeving waarin we wonen, werken en recreëren. En hoe we in onze gemeente met elkaar samenwerken.

Wat drijft u? Samen werken aan de toekomst van de gemeente Nieuwkoop

Alleen met uw inbreng krijgen we een duidelijk beeld van wat er leeft en welke ideeën er zijn. Hieronder leest u hoe u kunt meewerken aan de toekomstvisie. Meedoen is makkelijk!

Online vragenlijst

Laat ons vanachter uw computer, tablet of smartphone weten wat belangrijk is voor uw toekomst in de gemeente Nieuwkoop en vul de vragenlijst in! 

Dorpentocht

Om met zoveel mogelijk mensen in gesprek te komen organiseren we een Dorpentocht. Bekijk de agenda voor meer informatie.

Contact

Meer weten over het project of heeft u andere vragen en/of opmerkingen? Laat het ons vooral weten via: omgevingsvisie@nieuwkoop.nl

Top