Nomineer iemand voor de (jeugd)vrijwilligersprijs! (01-09-2019)

Dit item is verlopen op 15-09-2019.

De gemeente reikt in januari 2020 de Jeugd- en de Vrijwilligersprijs 2019 uit. Beide prijzen zijn voor inwoners uit de gemeente Nieuwkoop die zich belangeloos inzetten voor de Nieuwkoopse samenleving. Bijvoorbeeld voor een club of vereniging of gewoon voor de mensen om zich heen. Met deze prijzen spreekt de gemeente haar waardering uit voor al die duizenden vrijwilligers, jong en oud(er), die er samen voor zorgen dat alle verenigingen en organisaties in de gemeente Nieuwkoop blijven draaien.

De Jeugdvrijwilligersprijs is een prijs voor een jeugdige vrijwilliger (tot 21 jaar) die veel doet voor de Nieuwkoopse samenleving en ook leeftijdsgenoten weet te motiveren tot vrijwilligerswerk.

Kent u personen die het verdienen om beloond te worden voor hun vrijwillige inzet? Aarzel dan niet en meld hen aan voor de prijs. Uw waardering is voor de vrijwilliger vaak een stimulans om door te gaan met het mooie vrijwilligerswerk. Aanmelden kan tot en met 3 november 2019. De Jeugd- en Vrijwilligersprijs 2019 reiken we uit tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente.

Top