Nieuwe leveranciers Wmo hulpmiddelen (07-09-2016)

Dit item is verlopen op 21-09-2016.

De gemeenten Nieuwkoop Alphen aan den Rijn en Kaag en Braassem hebben een gezamenlijk contract afgesloten met de organisaties Meyra en Welzorg.

Meyra en Welzorg verzorgen vanaf 2017 de levering, service en het onderhoud voor WMO hulpmiddelen. Hulpmiddelen zijn bijvoorbeeld rolstoelen, scootmobielen, aangepaste fietsen, douche- en toiletvoorzieningen. Het contract is getekend voor 2 jaar.

Als gemeente vinden wij kwaliteit van de hulpmiddelen en dienstverlening richting de gebruiker erg belangrijk. Wij hebben daarom met Welzorg en Meyra afgesproken dat beide organisaties de klanten zo goed mogelijk ondersteunen en meedenken in hun persoonlijk situatie. Met deze werkwijze kan gezocht worden naar een oplossing op maat.  

Met het nieuwe contract nemen we afscheid van een van de huidige leveranciers Jens/Beenhakker. Inwoners die op dit moment een hulpmiddel van Jens/Beenhakker hebben, houden dit hulpmiddel gewoon. Het onderhoud en eventuele reparaties worden verzorgd door Meyra of Welzorg. U kunt zelf voor een van deze leveranciers kiezen. De inwoners die nu een hulpmiddel van Jens/Beenhakker hebben, zijn inmiddels ook per brief op de hoogte gebracht. .

Top