Nieuwe babsen (19-05-2019)

Dit item is verlopen op 02-06-2019.

We hebben twee nieuwe buitengewoon ambtenaren van de burgerlijke stand. Rob van Hilten en Andra Vlaardingerbroek mogen vanaf nu huwelijken voltrekken in de gemeente Nieuwkoop. Zij stellen zich aan u voor.

Rob van Hilten

Ik ben freelancefotograaf, journalist en PR-adviseur. Daardoor kom ik op de mooiste plekken en schrijf over de meest bijzondere onderwerpen. Ik weet dus uit ervaring hoe een mooie en onvergetelijke gebeurtenis als een trouwdag eruit moet zien. Want... deze dag draait helemaal om het bruidspaar! De trouwdag is de dag waarop twee mensen de liefde voor elkaar bevestigen en ten overstaan van wie het maar wil horen hardop uitspreken dat zij samen verder willen gaan. Zij zijn het stralende middelpunt van die gebeurtenis, ‘the stars of the show’! Als trouwambtenaar zet ik hen graag in het zonnetje en laat hen stralen in hun eigen verhaal. Tijdens het kennismakingsgesprek leer ik de bruidsparen kennen, zodat ik weet wie zij zijn, hoe de liefde voor elkaar begon en waarom zij elkaar de liefde willen verklaren, en misschien ook wel wat hun typische en grappige eigenaardigheden zijn. Op basis daarvan schrijf ik een ‘warme’ en persoonlijke toespraak waarin zij zichzelf herkennen en waarvan de aanwezige gasten bevestigend zullen knikken.

Andra Vlaardingerbroek

Ik ben Andra, 33 jaar, woon samen met mijn grote liefde en onze drie kinderen in Noorden en werk als communicatieprofessional bij gemeente De Ronde Venen. Verder ben ik een echte levensgenieter, ik houd van buiten zijn, lekker eten en een goed boek. Het lijkt mij een enorme eer om geliefden mee te nemen in het liefdesverhaal. De huwelijksvoltrekking is een van de hoogtepunten van de bruiloft en deze moet dan ook mooi en persoonlijk zijn. Met een lach en misschien zelfs wel een traan. Een paar weken voor de bruiloft ga ik bij het bruidspaar langs om kennis te maken. Samen bespreken we de wensen, maar daarnaast ga ik ook veel vragen stellen, want hoe meer ik te weten kom des te mooier en persoonlijker de ceremonie. Uiteraard verwerk ik in de toespraak leuke anekdotes, de mooie momenten uit hun leven, maar er kan ook aandacht zijn voor eventuele verdrietige kanten. Het is voor mij geen probleem de ceremonie, of een deel hiervan, in het Engels te voeren.

Heeft u trouwplannen? Neem dan contact op met team burgerzaken via 14 0172. Op https://www.nieuwkoop.nl/home/huwelijk-en-geregistreerd-partnerschap_44721/ ziet u een overzicht van alle babsen en de trouwlocaties.

Top