Dorpsplan Ter Aar en Korteraar klaar! (14-12-2015)

Dit item is verlopen op 11-01-2016.

Een werkgroep van meer dan 24 inwoners uit Ter Aar en Korteraar heeft de oogst van een bewonersenquête en de uitslag van de bewonersavond van november 2014 verwerkt in een dorpsplan.

Het was een flinke klus, maar met resultaat. Op 9 december heeft wethouder Annette Pietersen het  ‘Dorpsplan Ter Aar/Korteraar -  verbinding tussen mensen’ in ontvangst genomen in het Cultuur Historisch Museum Ter Aar. In een eerste reactie sprak zij namens het college dank uit voor de inzet. De wethouder vond de visie mooi inhoudelijk uitgewerkt  in het plan. De concrete aandachtspunten en wensen geven een “ herkenbaar beeld van de twee dorpen”.

Het college geeft  binnen 8 tot 10 weken een uitgebreidere reactie op de diverse onderwerpen in het plan. Het dorpsplan Ter Aar en Korteraar vindt u hieronder als download .

Denk mee bij oprichting dorpsraad

Het dorpsplan geeft een beeld over hoe de inwoners hun dorpen nu zien en in de toekomst. Het is een goede basis voor een dorpsraad. De werkgroep is druk bezig om te kijken of de oprichting van een vereniging dorpsraad haalbaar is. Inwoners van Ter Aar en Korteraar die willen meedenken over een dorpsraad zijn van harte welkom. U kunt contact opnemen met de werkgroep via de coördinator dorpsgericht werken Simone Vincent, s.vincent@nieuwkoop.nl

Te downloaden:

Top