Aangepaste dienstregeling bussen (18-03-2020)

Vanwege het coronavirus heeft het RIVM diverse maatregelen getroffen. Als gevolg hiervan ziet Arriva zich genoodzaakt, tot nadere berichtgeving, een aantal aanpassingen door te voeren in de dienstregeling.

Bus

Vanaf woensdag 18 maart rijden de bussen in Zuid-Holland Noord een aangepaste dienstregeling. De aangepaste dienstregeling is gelijk aan de dienstregeling zoals deze tijdens reguliere vakantieperiodes geldig is. Dat betekent dat de volgende lijnen vanaf woensdag 18 maart vervallen: 39, 210, 510, 596 en 800. Lijn 295 rijdt vooralsnog gewoon de normale dienstregeling en het deur-haltevervoer (OV-taxi) rijdt niet. Ook de Keukenhof Express-lijnen vanaf Leiden, Schiphol, Hoofddorp en Amsterdam RAI rijden in ieder geval tot 6 april niet, vanwege de sluiting van de Keukenhof.

Buurtbuslijnen

Sinds maandag 16 maart ziet Arriva dat het aanbod van de buurtbuslijnen in Zuid-Holland Noord afneemt. Dat betekent dat de volgende lijnen vanaf woensdag 18 maart vervallen: 722, 723, 724, 725, 726, 727 en 728.


Reisinformatie

De aangepaste dienstregeling is zichtbaar in alle reisplanners en ook te zien op www.arriva.nl. Daarnaast kunnen reizigers de vertrektijden op de halte raadplegen. De informatie over de vertrektijden van de aangepaste dienstregeling is te vinden bij de vertrektijden in de periode ‘vakantiedienstregeling’ (met uitzondering van de lijnen die komen te vervallen en lijn 295).

 

Meer info?

Voor meer informatie over de aangepaste dienstregeling verwijzen we u naar de website www.arriva.nl/corona.

Top