Nieuwkoop Loopt

Met de actie Nieuwkoop Loopt dagen we onze inwoners uit om te gaan wandelen. Wandelen is gezond, geeft energie en is goed voor uw hersenen. We zien dat al veel inwoners de app Ommetje gebruiken om de wandelingen bij te houden. Ga zo door!

Naast dat wandelen gezond is, is het ook een mooie manier om met andere mensen in contact te komen. Daar willen we als gemeente bij helpen. Zoekt u een wandelmaatje om gezellig mee te wandelen, iemand die een luisterend oor biedt of wilt u zelf iets voor iemand betekenen? Meld u dan bij ons aan.

Aanmelden

U kunt aangeven wat u zoekt in een wandelmaatje of wat u aan een wandelmaatje te bieden heeft. We verzamelen alle aanmeldingen en kijken wie er bij elkaar past op basis van wensen en behoeften. Vervolgens kunt u zelf contact opnemen met uw ‘match’ en een eerste wandelafspraak maken. Op deze manier is bewegen nog leuker!

Wilt u meer informatie over wandelmaatje of heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de gemeente via telefoonnummer 140172 of mail naar wandelen@nieuwkoop.nl.

Top