Inzien bouwdossier

Wilt u een aangevraagd of afgehandeld bouwplan inzien? Dan kunt u terecht bij het Omgevingsloket in het gemeentehuis in Nieuwveen. Bij het Omgevingsloket kunt u het dossier inzien en vragen hierover stellen. Alle ingekomen aanvragen en afgehandelde omgevingsvergunningen staan in het gemeenteblad op www.overheid.nl. Om een bouwplan in te zien maakt  u een afspraak. Het inzien van een recent ingediend bouwplan of een bouwplan dat ter inzage ligt is gratis.

Afspraak maken >

U kunt alleen uw reactie, zienswijze of bezwaar alleen indienen als dat in de publicatie in het gemeenteblad staat vermeld. De medewerkers van het Omgevingsloket leggen u graag uit hoe dit gaat.

Opvragen archiefstukken van ná 1 januari 2007

Wilt u tekeningen opvragen uit het archief of wilt u andere bouwgegevens inzien uit het archief? Neemt u dan contact op met het Omgevingsloket. Zij zetten dan een archiefaanvraag voor u uit. Wanneer de stukken uit het archief zijn gehaald, kunt u langskomen om de stukken te bekijken. Let op! Dit geldt alleen voor archiefstukken van na 1 januari 2007.

U betaalt voor een archiefaanvraag. Wanneer u kopieën wilt van de stukken brengen wij kopieerkosten in rekening. Kijk voor informatie over de kosten in de tarieventabel.

Opvragen archiefstukken van vóór 2007

Wanneer u archiefstukken wilt inzien van voor 2007, dan kun u terecht bij Erfgoed Leiden en Omstreken in Leiden. Bezoekadres: Boisotkade 2A, 2311 PZ Leiden, telefoon: 071 - 516 5355, email: info@erfgoedleiden.nl

Openingstijden studiezaal:

maandag:

13.00 - 17.00 uur

dinsdag:

09.30 - 17.00 uur

woensdag:

gesloten

donderdag:

09.30 - 17.00 uur

vrijdag:

09.30 - 17.00 uur

Bodeminformatie

Voor het opvragen van bodeminformatie verwijzen wij u naar de website van de Omgevingsdienst West-Holland.

Top