Inzien bouwdossier

Wilt u een ingediend bouwplan inzien? Dan kunt u terecht bij het Klant Contact Centrum in Nieuwveen. Bij het Klant Contact Centrum kunt u het volledige dossier inzien en vragen hierover stellen.  Alle ingekomen aanvragen en afgehandelde omgevingsvergunningen staan in het gemeenteblad op www.overheid.nl.  Om een bouwplan in te zien kunt  u een afspraak maken. Het inzien van een recent ingediend bouwplan of een bouwplan dat ter inzage ligt, is gratis.

Afspraak maken >

U kunt uw reacties, zienswijze of bezwaar uitsluitend indienen als dat in de publicatie in het gemeenteblad staat vermeld. De medewerkers van het gemeente leggen u graag uit hoe dit gaat.

Opvragen archiefstukken ná 2007

Wilt u tekeningen opvragen uit het archief of wilt u andere bouwgegevens inzien uit het archief? Neemt u dan contact op met het Klant Contact Centrum. Wij zetten dan een archiefaanvraag voor u uit. Wanneer de stukken uit het archief zijn gehaald, kunt u langskomen om de stukken te bekijken. Let op! Dit geldt alleen voor archiefstukken van na 2007.

Kosten

Aan het doen van een archiefaanvraag zijn legeskosten verbonden. Wanneer u kopieën wilt van de stukken,  brengen wij kopieerkosten in rekening. Kijk voor meer informatie over de kosten in de tarieventabel.

Opvragen archiefstukken vóór 2007

Wanneer u archiefstukken wilt inzien van voor 2007, dan kun u terecht bij Erfgoed Leiden en Omstreken in Leiden. Bezoekadres: Boisotkade 2A, 2311 PZ Leiden, telefoon: 071 - 516 5355, email: info@erfgoedleiden.nl

Openingstijden studiezaal:

maandag:

13.00 - 17.00 uur

dinsdag:

09.30 - 17.00 uur

woensdag:

gesloten

donderdag:

09.30 - 17.00 uur

vrijdag:

09.30 - 17.00 uur

Bodeminformatie

Voor het opvragen van bodeminformatie verwijzen wij u naar de website van de Omgevingsdienst West-Holland.

Top