Dagbesteding en begeleiding in de buurt

Het samenwerkingsverband ‘Tom in de buurt’  organiseert dagbesteding en begeleiding voor volwassenen. Tom in de buurt bestaat uit acht organisaties, namelijk Kwadraad, Participe, Gemiva-SVG groep, Kwintes, ActiVite, WIJdezorg, Ipse de Bruggen en De Binnenvest.

De naam ‘Tom’ staat voor ‘Talent, Ondersteunen en Meedoen’. Tom in de buurt helpt inwoners met en zonder een beperking om hun talent in te zetten. Niet kijken naar wat niet kan, maar kijken naar wat wél kan. Vervolgens zorgen ze voor passende ondersteuning. Soms is dat speciale zorg en begeleiding, andere keren een duwtje in de rug. Het uiteindelijke doel is, dat iedereen op zijn eigen manier mee kan doen in de samenleving. ‘Tom in de buurt’ organiseert activiteiten waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Deze activiteiten zijn er voor alle inwoners. Een actueel overzicht van deze activiteiten vindt u in de activiteitenagenda op www.tomindebuurt.nl

Online chatten
Tijdens werkdagen tussen 11.00 en 17.00 uur kunt u op www.tomindebuurt.nl ook online chatten met een wijkcoach. Zo kunt u gratis en anoniem uw vraag stellen, uw probleem voorleggen en hierover van gedachten wisselen. Tom in de buurt biedt ondersteuning voor inwoners met vragen, zorgen, ideeën of behoeften over zorg- en welzijn.

Wilt u meer weten over Tom in de buurt? Neemt u dan contact op met Tom in de buurt via telefoonnummer 088 - 900 4567 of www.tomindebuurt.nl.

Top