Algemene informatie

Starten en vestigen

Wilt u meer weten over starten, vestigen of beëindigen van een bedrijf? Dan kunt u terecht bij het Ondernemersloket. Het Ondernemersloket helpt u graag op weg.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn kunt u het beste telefonisch contact opnemen met het Ondernemersloket via 14 0172 of per e-mail via ondernemersloket@nieuwkoop.nl. De medewerkers van het ondernemersloket kunnen samen met u kijken hoe zij u kunnen helpen.

Ondernemersverenigingen

De ondernemersverenigingen die actief zijn binnen de gemeente Nieuwkoop hebben zich verenigd binnen het Verenigde Ondernemers Nieuwkoop (VON). Het doel van deze vereniging is de collectieve belangenbehartiging van de individuele leden via de aangesloten ondernemersverenigingen en/of vertegenwoordigingen. Het VON zet zich in voor ondernemers in de gemeente Nieuwkoop: voor bedrijvigheid in het groene hart van Nederland. Het VON voert ook maandelijks overleg met de gemeente. Voor meer informatie over de Verenigde Ondernemers Nieuwkoop verwijzen wij u naar de website www.vonieuwkoop.nl

Detailhandelsnota

De gemeente Nieuwkoop is trots op haar ondernemers. De gemeente vindt een goed ondernemersklimaat dan ook belangrijk. Daarom is in 2009 samen met de ondernemers de ‘Detailhandelsnota 2020’ opgesteld. In deze nota staat het detailhandelsbeleid en de visie voor de komende jaren. U kunt de detailhandelsnota hieronder downloaden.

Top