Alcoholvergunning verenigingen of instellingen

Aanvragen

Wilt u alcohol schenken in uw club- verenigingsgebouw of buurthuis? Dan heeft u hiervoor een vergunning nodig. Deze vergunning vraagt u schriftelijk aan.

Wijzigingen

Heeft u al een alcoholvergunning, maar wijzigt de inrichting van het pand of zijn er wijzigingen met betrekking tot de leidinggevenden, dan geeft u deze wijziging(en) door. U kunt hiervoor onderstaande formulieren gebruiken, of dit online melden met uw DigiD via de links hieronder.

Online wijziging van het pand doorgeven met uw DigiD >

Online wijziging(en) leidinggevende(n) doorgeven met uw DigiD >

Online verklaring van leidinggevende doorgeven met DigiD>

Gebruik door anderen

Wordt uw verenigingsgebouw gebruikt voor andere activiteiten of door andere verenigingen en wordt hierbij alcohol geschonken?

Kijkt u hier dan online of dit toegestaan is >

Diploma’s alcoholvergunning

Op een alcoholvergunning staan personen vermeld die in het bezit zijn van een diploma sociale hygiëne. Diploma’s worden tegenwoordig geregistreerd in het Register Sociale Hygiëne (hierna: Register). Begin 2017 is de lijst met diploma’s die kunnen worden opgenomen in het Register aangepast. Veel oude diploma’s zijn vervallen. U kunt op https://www.svh.nl/Registers controleren of u in het register staat. Staat u niet in het register, dan moet u opnieuw examen doen.

Kosten

Voor de behandeling van een aanvraag betaalt u kosten. Kijkt u hiervoor in de legesverordening

Verenigingsloket

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met het verenigingsloket. Dit kan via telefoonnummer 14 0172 of via de mail verenigingsloket@nieuwkoop.nl

Top