Werkzaamheden Oostkanaalweg (N460) in Ter Aar

Dit item is verlopen op 01-11-2016.

De provincie voert groot onderhoud uit op de N460 om de verkeersveiligheid en doorstroming op de weg te verbeteren.

Afsluiting N460 Oostkanaalweg

De Oostkanaalweg (N460) is van vrijdag 28 oktober 21.00 uur tot maandag 31 oktober 05.00 uur afgesloten. Het gaat om de rijbaan tussen Ter Aar en Alphen aan den Rijn. De provincie voert in dit weekend afrondende onderhoudswerkzaamheden uit op verschillende plaatsen langs de Oostkanaalweg. Hulpdiensten en bestemmingsverkeer houden onder begeleiding van verkeersregelaars doorgang. Het overige verkeer wordt omgeleid. Voor fietsers en voetgangers blijft de weg toegankelijk.

Bus van Arriva

Tijdens de afsluiting van de Oostkanaalweg worden de bussen omgeleid. Voor buslijn 182 geldt de omleiding:

  • van vrijdag 28 oktober 21.15 uur tot zaterdag 29 oktober 17.00 uur. 

Meer informatie is te vinden op de website van Arriva: www.arriva.nl. Kies vervolgens voor ‘Reisinformatie’ en klik op ‘Omleidingen en stremmingen’, lijn 182.

Werkzaamheden

De provincie voert groot onderhoud uit op de N460 om de verkeersveiligheid en doorstroming op de weg te verbeteren. In het weekend van de wegafsluiting worden de eerder ingestelde wegversmalling en tijdelijke verkeersmaatregelen verwijderd, zodat het verkeer weer normaal doorgang heeft. Ook worden er overige onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd en wordt de weg ter hoogte van Ter Aar geasfalteerd.

Meer weten?

Meer informatie over de onderhoudswerkzaamheden en omleidingsroutes vindt u op de website: www.zuid-holland.nl/N460 . De werkzaamheden zijn daarnaast te volgen op Twitter via @verkeerzh.

Top