Werkzaamheden omgeving Maarten Freeke Wije

Dit item is verlopen op 23-11-2015.

Aan de Maarten Freeke Wije is een nieuwbouwwijk geraliseerd. Ter afsluiting van het project Elleboogvaart moeten er nog een aantal aanpassingen aan het straatwerk gedaan worden en de inrichting van Maarten Freeke Wije wordt teruggebracht naar de oude vormgeving.

Wat gaan we doen?

Er worden werkzaamheden uitgevoerd ter hoogte van de nieuwe woningen Maarten Freeke Wije 46-68, de kruising Maarten Freeke Wije en De Slingerkamp en de fietsoversteek ter hoogte van 't Ondiepe. Door alle werkzaamheden in de wijk is ook het straatwerk in de rest van Maarten Freeke Wije op diverse plaatsen aan onderhoud toe. De verkeerssituatie wordt hier weer in oude staat hersteld.

Bereikbaarheid

De werkzaamheden veroorzaken overlast voor het verkeer. Omdat Maarten Freeke Wije de enige verkeersontsluiting voor autoverkeer is voor De Geitenkamp, De Slingerkamp en Maarten Freeke Wije is een totale afsluiting niet aan de orde.

Planning

De werkzaamheden worden uitgevoerd door de firma Garden ID uit Ter Aar. In de week van 22 oktober (eind week 43) zijn de werkzaamheden gestart. De genoemde data zijn een planning. Door (weers)omstandigheden kan de planning wijzigen.

  • Week 43(19 t/m 25 okt) + week 44 (26 okt t/m 1 nov): Start werkzaamheden rond 22 oktober ter hoogte van de Elleboogvaart, de doorgang naar de boerderij, in de richting van de Churchillaan.
  • Week 45 (2 nov t/m 8 nov): Maarten Freeke Wije 11 t/m 45
  • Week 46 (9 nov t/m 15 nov): Maarten Freeke Wije 11 tot de Churchillaan
  • Week 47 (16 nov t/m 22 nov): Groenvoorziening bij voormalig kinderdagverblijf
Top