Werkzaamheden Noordse Dorpsweg

Dit item is verlopen op 01-07-2018.

Aannemerscombinatie Hakkers-Mourik werkt sinds oktober 2017 op de Noordse Dorpsweg in Noorden. De Noordse Dorpsweg is afgesloten voor doorgaand verkeer.

Een van de laatste dingen die nog moet gebeuren is het opknappen van het ‘Noordse Kruis’. Op 14, 15 en 18 juni is het Noordse Kruis in Noorden afgesloten. De kruising wordt vanaf de aansluiting met de Voorweg opgebroken, voorzien van straatwerk, parkeervakken, looppaden en daarna wordt nieuw asfalt aangelegd. Tijdens de werkzaamheden is het Noordse Kruis afgesloten. De Noordse Buurt is bereikbaar voor bestemmingsverkeer (behalve vrachtwagens).

Noordse Dorpsweg

Aannemerscombinatie Hakkers-Mourik is in het najaar van 2017 op de Noordse Dorpsweg aan de slag gegaan met het aanbrengen van een damwandconstructie en de reconstructie van de weg. Tussen het Noordse Dorp en het Noordse Kruis is het werk aan de damwanden bijna klaar en kan de weg geasfalteerd worden. De totale werkzaamheden zijn naar verwachting eind juni klaar.

De Noordse Dorpsweg is afgesloten voor doorgaand verkeer. Ook (brom)fietsers en voetgangers worden tijdens de uitvoering omgeleid. Alle percelen langs de Noordse Dorpsweg zijn bereikbaar voor bestemmingsverkeer.

Top