Nieuwe paden in Argonnepark

Dit item is verlopen op 30-06-2018.

Loonbedrijf J.M. van Vliet B.V. start de eerste week van juni met het opknappen van de paden in het Argonnepark in Ter Aar. Zo kunt u ook in de winter met droge voeten een rondje lopen door het park.

De paden worden van ‘graustabiel’ gemaakt. Een pad van graustabiel ziet eruit als een zandweg, maar stuift niet. Ook zijn deze paden goed begaanbaar voor kinderwagens, scootmobiels en rolstoelen. Begin juni start van Vliet met het weghalen van de rijplaten, graaft daarna de paden uit en maakt de fundering. Als dit allemaal klaar is wordt de graustabiel aangebracht. Tijdens het werk is het park afgesloten. We verwachten dat de werkzaamheden eind juni klaar zijn. Zodat iedereen met het mooie weer, van het park kan gaan genieten. Ook aan de kinderen is gedacht: het trapveldje wordt opgeknapt.

Samenwerking met bewoners

In 2017 zijn wij het gesprek aangegaan met inwoners en andere belanghebbenden over de begaanbaarheid van het park. Uit deze gesprekken is een projectgroep ontstaan die meedenkt over het Argonnepark en de keus heeft gemaakt om graustabiel aan te leggen.

Wat doen we nog meer

Daarmee is het nog niet klaar, we gaan van de winter aan de slag met het plaatsen afscheidingen (takkenrillen). Voor nog meer speelplezier leggen we ook nog een
natuurlijke speelplaats aan. Hiervoor houden we nog een bijeenkomst.

Top