Asfalteerwerkzaamheden Zevenhoven en Nieuwkoop

Dit item is verlopen op 03-10-2018.

We werken dagelijks aan het beheer en onderhoud van wegen, fietspaden en trottoirs. Regelmatig worden er wegwerkzaamheden uitgevoerd, meestal gaat het dan om asfalteren of opnieuw bestraten. In de week van 1 oktober wordt er op verschillende plekken gewerkt. Aannemer Zwammerdam Groep vult scheuren in het asfalt, freest op slechte plekken het asfalt eruit en brengt daar een nieuwe asfalt laag aan.

Maandag 1 oktober: Achterweg in Zevenhoven

De Achterweg is van 07.00 uur ’s ochtends tot maximaal 18.00 uur ‘s avonds afgesloten. Voor al het verkeer geldt een omleidingsroute. Omdat er midden op de rijbaan gewerkt wordt is het nodig de weg helemaal af te sluiten.

Dinsdag 2 oktober: Jonge Zevenhovenseweg in Zevenhoven

Er wordt op de Jonge Zevenhovenseweg gewerkt tussen de Dorpsstraat en Achterweg. Van 07.00 uur ’s ochtends tot maximaal 18.00 uur ’s avonds is de helft van de rijbaan afgesloten. Verkeer kan de werkzaamheden om en om passeren.

Dinsdag 2 oktober: Teuntjesbrug in Nieuwkoop

Tijdens deze werkzaamheden is de Teuntjesbrug (Dorpsstraat) afgesloten. Voor al het verkeer (inclusief fietsers en voetgangers) geldt een omleidingsroute. De werkzaamheden duren ongeveer drie uur, het is helaas niet mogelijk om van tevoren aan te geven op welk tijdstip dit is.

Top