Aanleg watertransportleiding

Dit item is verlopen op 31-12-2015.

Aannemer Van Vulpen werkt tot eind december 2015 in opdracht van Oasen aan de aanleg van een nieuwe drinkwatertransportleiding tussen De Meije en Nieuwkoop.

Deze waterleiding fungeert als hoofdverbinding. De aanleg is onderdeel van een groter vervangingsprogramma van Oasen om de voorziening van schoon en lekker drinkwater in de toekomst te waarborgen.

Werkterreinen

Aannemer Van Vulpen is eind juni gestart met voorbereidende werkzaamheden. Hiervoor zijn vier tijdelijke werkterreinen ingericht. Twee terreinen ter hoogte van de watertoren ’Piet Potlood’ in De Meije, één bij eiland zes op Zuidhoek en één ter hoogte van de Aarlanderveenseweg in Nieuwkoop.

Transporten

Er is een aantal (zware) transporten over het Zuideinde in Nieuwkoop nodig voor de aanvoer van onder andere de boorinstallatie en ander materiaal. Tijdens deze transporten voert de gemeente geen transporten uit naar de Zuidhoek aan het Zuideinde. De aannemer heeft voorafgaand aan de transporten bouwkundige opnames (een nulmeting) uitgevoerd aan een aantal woningen aan het Zuideinde. Buiten de schoolvakantie zijn er voor 08.30 ’s morgens geen transporten en extra grote of zware transporten worden begeleid door verkeersregelaars. Het grootste deel van de transporten  heeft plaatsgevonden in de week van 10 augustus en de week van 17 augustus.

Zuideinde

Op 20, 23 en 24 november is er een halverijbaanaflsuiting ter hoogte van Zuideinde 52 in Nieuwkoop.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met aannemer Van Vulpen via 0183 64 50 60.

Top