Bekendmakingen

Er zijn diverse mogelijkheden om op de hoogte te blijven van publicaties van de gemeente Nieuwkoop en van andere overheden. Hieronder vindt u een aantal aanklikbare buttons met uitleg van wat u waar kunt vinden. 

officiële bekendmakingen

 

 

 
De officiële bekendmakingen van de gemeente Nieuwkoop vindt u in het elektronisch gemeenteblad. Aan deze publicaties kunnen rechten worden ontleend. U vindt op de pagina tevens een mogelijkheid u te abonneren op het Elektronisch gemeenteblad. U ontvangt dan wekelijks een mail.

   bekendmakingen op onderwerp
 

 

Op deze pagina vindt u de bekendmakingen, gerubriceerd op onderwerp. Vanaf 1 oktober 2010 vervangt de omgevingsvergunning de bouw-, milieu-, sloop-, monumenten- en kapvergunningen. Aan deze publicaties kunnen geen rechten worden ontleend. 

Nieuwkoop Nieuws

 

 

Nieuwkoop Nieuws wordt tweewekelijks huis aan huis bezorgd. Aan deze publicaties kunnen geen rechten worden ontleend. U vindt op de webpagina Elektronisch gemeenteblad ook een pdf van Nieuwkoop Nieuws, tevens kunt u zich abonneren op een wekelijkse mail.

  mijn nieuwkoop

 


 In Mijn Nieuwkoop logt u in met uw DigiD. U kunt er diverse zaken online regelen met de gemeente. U vindt hier tevens een mogelijkheid om u te abonneren op de wijzigingen op diverse pagina's van deze website. U ontvangt dan, naar keuze wekelijks of maandelijks, een mail met links naar de nieuw geplaatste berichten.

overheid.nl

 

 

 
Op de website www.overheid.nl kunt u de bekendmakingen van een groot aantal overheden raadplegen. Ook vindt u hier een mogelijkheid u te abonneren op een wekelijkse attenderingsmail.