Dienstregeling Arriva 2013

Dit item is verlopen op 01-01-2014.

Sinds 9 december 2012 geldt een nieuwe dienstregeling voor de regio Duin- en Bollenstreek, Leiden, Rijnstreek en Midden-Holland. 

Buslijn 184

Buslijn 184 Nieuwveen – Langeraar/Papenveer richting Alphen aan de Rijn v.v. is een geheel nieuwe buslijn. De bus rijdt om en om via Langeraar en Papenveer en betreft een uurdienstregeling van maandag tot en met vrijdag.

In verband met wegwerkzaamheden aan de Langeraarseweg rijdt lijn 184 vanaf maandag 10 december tijdelijk via de Paradijsweg.

Route vanuit Alphen aan den Rijn naar Nieuwveen via Driesprong, Aardamseweg, Westkanaalweg, Hertog van Beijerenstraat, Paradijsweg, Geerweg, Oude Nieuwveenseweg, A.H. Kooistrastraat, Kerkstraat, W.P. Speelmanweg v.v.

Buslijn 147

Alphen aan den Rijn – Nieuwkoop – Uithoorn v.v.. Hier worden kleine aanpassingen doorgevoerd in de vertrektijden. Op doordeweekse dagen vervallen tussen de ochtend- en middagspits enkele zwak bezette ritten.

Buslijn 101 en 182

Voor de buslijn 101: Nieuwkoop – Noorden – Woerden v.v. en de lijn 182: Alphen aan den Rijn- Ter Aar - Leiden zijn er geen grote wijzingen.

U kunt de dienstregeling van Arriva hieronder downloaden.  Voor meer informatie over de nieuwe vervoerder en de dienstregeling kijkt u op www.arriva.nl