Word ook buurtbus-chauffeur (25-04-2016)

Dit item is verlopen op 09-05-2016.

Op 21 maart 2016 is de vereniging BuurtBusLangeraar opgericht. Deze vereniging bestaat uit actieve vrijwilligers die de dorpen Papenveer, Langeraar, Ter Aar en Nieuwveen vanaf 4 juli van openbaar vervoer voorziet.

De buurtbus zet haar passagiers af bij een halte vanwaar hij of zij kan overstappen op bijvoorbeeld op buslijn 147 of 182 en zo verder kan reizen.

Inmiddels hebben al veel vrijwilligers zich aangemeld en daar is het bestuur van BuurtBusLangeraar natuurlijk erg blij mee! Er kunnen echter nog meer vrijwillige chauffeurs bij om een goede planning voor het rijden te kunnen maken.  Vindt u het leuk om in een kleine bus (Mercedes Sprinter automaat) te rijden en veel contact te hebben met de passagiers? En bent u in het bezit van rijbewijs BE? Dan is rijden op de buurtbus vast iets voor u! Er wordt gereden volgens een rooster. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met uw wensen met betrekking tot beschikbaarheid. Geef u op via secretariaat@buurtbuslangeraar.nl. Het bestuur neemt vervolgens contact met u op om een en ander te bespreken en om een afspraak te maken voor een keuring.

Top