Woon-werkkavels Buytewech-Oost (07-05-2017)

Dit item is verlopen op 21-05-2017.

Droomt u van een vrijstaande woning met bedrijfsruimte op een unieke plek in Nieuwkoop? Dan kan dit binnenkort weleens werkelijkheid voor u worden!

Vanaf 15 mei a.s. start de verkoop van maximaal vijf woon-werkkavels aan het water in Buytewech-Oost. Op deze aantrekkelijke locatie kunt u wonen en werken combineren. De unieke kavels hebben een diepte van 27 meter. De eerste kopers kunnen zelf de breedte van de kavel bepalen. Een snelle start van de bouw is mogelijk.

Wilt u weten of u uw bedrijf hier kunt vestigen? Maak dan een afspraak met het Omgevingsloket. De grondprijs van de kavels is d 432,- per m2 (ex. BTW). Wees er snel bij want de eerste geĆÆnteresseerden hebben zich al aangemeld. De verkoop is op basis van volgorde van aanmelding. Voor meer informatie over de verkoop van de kavels kunt u contact opnemen met onze kaveladviseur Peggy van Essen via telefoonnummer 14 0172 (geen netnummer nodig) of e-mail naar wonen@nieuwkoop.nl. Heeft u wel interesse in een vrije kavel, maar niet in combinatie met een bedrijf? Neem dan eens een kijkje op www.woneninnieuwkoop.nl.

Top