Woningen zonder aardgas mogelijk? (28-07-2017)

Dit item is verlopen op 08-08-2017.

Een woning zonder aardgasaansluiting en energiekosten? Het lijkt te mooi om waar te zijn. Maar, de praktijk laat het tegendeel zien.

Het is een landelijke trend om woningen te renoveren naar ‘Nul op de Meter’ of ‘Energieneutraal’. Sterker nog, het Rijk heeft bepaald dat elke woning na 2050 aardgasloos verwarmd moet worden.

Er zijn inmiddels al steeds meer inwoners in onze gemeente Nieuwkoop die hun woning voorbereiden om zich af te laten sluiten van het gasnet en zelf schone energie opwekken. Bent u ook geïnteresseerd om uw woning ’Energieneutraal’ te maken? Iedere woning is anders. Laat u zich daarom vooraf goed informeren en adviseren over de maatregelen die u kunt treffen in huis. Wilt u weten hoe u uw woning in stappen ‘Nul op de Meter’’ of ‘Energieneutraal’ kan maken? Ga dan naar de website van het gemeentelijk Duurzaam Bouwloket. Het Duurzaam Bouwloket geeft onafhankelijk advies over duurzaamheidsmaatregelen, subsidie- en financieringsmogelijkheden. Heeft u vragen of wilt u een advies op maat  voor uw woning? U kunt het Duurzaam Bouwloket bereiken via 072-743 39 56 of te mailen naar info@duurzaambouwloket.nl

Top