Wijkaanpak energiebesparing in Ter Aar (10-11-2016)

Dit item is verlopen op 14-11-2016.

Een duurzame groene gemeente is een speerpunt van het college. Daarom stimuleren wij inwoners zoveel mogelijk om duurzaam te leven.

Dit kan door bijvoorbeeld uw woning energiezuinig te maken. Samen met het Duurzaam Bouwloket starten wij in het centrum van Ter Aar het project ‘wijkaanpak energiebesparing’. Ter voorbereiding op dit project zoeken wij in deze wijk een aantal referentiewoningen (voorbeeldwoningen) om te laten zien hoe een woning duurzamer kan worden. Wie weet is uw woning deze referentiewoning, en dat geeft u direct voordeel!

Energiebesparende- en duurzaamheidsmaatregelen brengen de energierekening flink omlaag en zorgen ervoor dat de woning zijn waarde behoudt. Woont u in het centrum van Ter Aar en wilt u gratis advies? Meld uw woning dan aan als referentiewoning en stuur een mail naar info@duurzaambouwloket.nl met daarbij uw adres en telefoonnummer. U kunt uw woning tot 14 november aanmelden. Uit alle aanmeldingen wordt voor iedere woningtype één referentiewoning geselecteerd.

Top