Wie wordt ondernemer van het jaar? (06-02-2017)

Dit item is verlopen op 09-03-2017.

Maar liefst 55 ondernemingen waren aangemeld voor de felbegeerde titel "Ondernemer van het jaar". De jury heeft uit deze aanmeldingen de tien beste ondernemingen uitgekozen. 

Deze ondernemingen zijn bezocht door de jury en daaruit zijn de drie finalisten bekend gemaakt. Dit zijn: Thijs Standbouw, Bloom Your Life en Den Bleker .

Op 8 maart 2017 komt ondernemend Nieuwkoop tijdens de jaarlijkse feestavond bij elkaar voor de bekendmaking van de winnaar. Na een presentatie van de finalisten wordt door middel van een algemene stemming de winnaar gekozen. Burgemeester Buijserd reikt de trofee uit die beschikbaar is gesteld door de gemeente Nieuwkoop.

Voor de zevende keer organiseert de Verenigde Ondernemers Nieuwkoop (V.O.N.), voorheen Het Actieve Groene Hart (AGH), de verkiezing “ondernemer van het jaar”. Eerdere winnaars zijn: Coöp Rehorst, Van der Hoorn Orchideeën, H.W. van der Peet, Grofsmederij Nieuwkoop, Rosa Underwear en De Haan Petfood.
Met de verkiezing wil de V.O.N. de inwoners van de gemeente laten zien wat een prachtige bedrijven er zijn en welke betekenis deze bedrijven hebben voor hun omgeving.

De verkiezing is mede mogelijk gemaakt door: Kroes en Partners, H.W. van der Peet & Zn., Rabobank Groene Hart Noord, Intratuin Ter Aar, Lumi Parts, De Haan Petfood, Lansigt Accountants en Belastingadviseurs, VMD KOSTER verzekeringsgroep en Gemeente Nieuwkoop.

Top