Walk & talk (25-11-2015)

Dit item is verlopen op 09-12-2015.

Vanaf januari 2016 is er elke 3e dinsdag van de maand, een Walk& Talk. De bijeenkomst start 09.30 uur in de bibliotheek Kaleidoskoop, Nieuwkoop.  

De eerste ‘Walk &  Talk’ bijeenkomst was 15 november in de bibliotheek in Nieuwkoop. Hester van Beek, programmamanager bibliotheek Rijn en Venen: “Het was een leuke eerste bijeenkomst. Ik zie de Walk en Talk wel uitgroeien naar een grote netwerkbijeenkomst, waar werkzoekenden elkaar kunnen motiveren, inspireren en helpen om weer aan een baan te komen. We gaan maandelijks een Walk&Talk organiseren. Altijd met een aansprekend thema en een inspirerende gastspreker. Na de informatie van de gastspreker (Talk) kunnen de aanwezigen rondlopen en met elkaar in gesprek (Walk). Ze kunnen netwerken en met elkaar napraten of in discussie over het thema. De Walk& Talk bijeenkomsten moeten uiteindelijk leiden tot het vinden van een nieuwe baan, die past bij uw kennis. Zij fungeren niet als een soort tussenpersoon tussen werkgever en werkzoekenden,” benadrukt Hester. “Het is echt bedoeld om op een nieuwe en gemotiveerde manier te kijken naar werk en daar proactief mee aan de slag te gaan.”

De Walk& Talk is er vanaf januari 2016 elke 3e dinsdag van de maand, start 09.30 uur in de bibliotheek Kaleidoskoop, Nieuwkoop.  

"walk en talk de koffiepauze voor werkzoekenden"

Top