Verbeter de buurt! (06-03-2018)

Dit item is verlopen op 20-03-2018.

Wethouder Guus Elkhuizen lanceerde 1 maart de Verbeterdebuurt-app in gemeente Nieuwkoop. Samen met Marjon Bos en Sonja van der Pijl van dorpsraad Zevenhoven i.o. en Cor Heemskerk van dorpsraad Rondom de Plassen zwaaide hij met de groene vlag. Hét symbool in Verbeterdebuurt voor een afgehandelde melding.

Guus Elkhuizen ziet veel voordelen in het gebruik van Verbeterdebuurt: “Inwoners doen eenvoudig een melding en kunnen direct een foto meesturen via de app. Zo is direct duidelijk wat er aan de hand is, en kunnen wij de melding snel oplossen. Onze inwoners zijn de ogen en oren van in de wijk. Samen werken we aan een prettig leefomgeving!”

Kapotte straatverlichting, zwerfvuil, of losliggende tegels? Vanaf 1 maart meldt u dit eenvoudig via de website Verbeterdebuurt.nl of via de app. U installeert de Verbeterdebuurt -app gratis op uw smartphone. In drie eenvoudige stappen doet u een melding, eventueel met een foto erbij. Ook kunt u in een handig overzicht de meldingen in uw buurt zien en leest u wat de gemeente met de melding(en) heeft gedaan. Natuurlijk blijft het ook altijd mogelijk om melding te doen via 14 0172.

Top